Oferte locuri de munca top

Cale ferata Gara de Nord – Otopeni, din nou in stadiul de SF

Proiectul pentru modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă a ajuns în stadiul elaborării studiului de fezabilitate. Mai precis, Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA a lansat licitaţia deschisă în vederea atribuirii contractului pentru elaborarea acestui studiu.

În urmă cu doi ani, oficialii CFR declarau că traseul era stabilit și fusese revizuit Studiul de Fezabilitate. Lucrările urmau să demareze anul trecut iar în 2018 această cale ferată de legatura intre Gara de Nord și Otopeni ar fi urmat să devină operabilă.

Licitația lansată acum de CFR vizează atribuirea unui contract cu o valoare totală estimată de peste 2,7 milioane de lei. Finanţarea este asigurată din Fonduri de Coeziune şi bugetul de stat, aferente cadrului financiar 2014 – 2020.

Studiul de fezabilitate va prezenta cea mai bună variantă pentru legătura pe calea ferată între staţia Bucureşti Nord şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă, în conformitate cu standardele impuse pentru Coridoarele Europene şi Coridoarele TEN-T, respectând totodată specificaţiile tehnice de interoperabilitate pe teritoriul României.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 12.04.2018.

Acest proiect este cuprins în Master Planul General de Transport in Programul Operational Infrastructura Mare. Costul pentru tot proiectul a fost estimat la 100 de milioane de euro.

 

Citiți și:

10 strazi, in pregatire pentru reabilitare

Proiect pentru o sala polivalenta in provincie

Complex sportiv pentru celebri antrenori de fotbal

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus