Solplanet x AeroFix

Blaxy Resort se va îmbogăţi cu un amfiteatru, spaţii comerciale şi restaurante

untitledComplexul Blaxy Premium Resort, aflat malul mării în localitatea 23 August, va fi extins cu un amfiteatru, spaţii comerciale şi restaurante.

La începutul lunii august, Agenţia pentru Protecţia Mediului  a anunţat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “Construire  amfiteatru, spaţii comerciale şi restaurante, propus a fi amplasat încomuna  23  August, sat 23 August,  str. Rasaritul Soarelui, nr. 1, lot 2, judeţul Constanţa.”

Conform memoriului, citat de Ziua de Constanta, imobilul va avea un regim de înălţime parter, amenajat funcţional în configuraţia volumetrică a unui amfiteatru, pentru care se propun, sub gradene, spaţii pentru bucătărie şi servire tip fast food, iar pe terase se vor amplasa zone de servire la mese.

Structura va fi  tip cadre din BCA, cu planşee din BCA, învelitoare tip terasă circulabilă, parţial şarpantă metalică pentru terasă acoperită, cu finisaje de tipul celor obişnuite.

Amplasat pe o suprafaţă de 35.000 de metri pătraţi, Blaxy Premium Resort & Hotel se află la o distanţă de un kilometru nord de staţiunea Olimp.

Proiectul prevede ridicarea unui resort mixt alcătuit din şapte tronsoane de locuinţe de vacanţă având ca facilităţi: piscine exterioare pentru adulţi și copii, restaurante, baruri, cluburi, discoteci, terenuri sportive, pe scurt, peste 60 de cluburi de distracţie și animaţie.

Planul include și construirea unui hotel de 5 stele, dotat cu business center, health club, spa, piscină acoperită.

Un teatru de vară de tip amfiteatru, o plajă privată în suprafaţă de aproximativ 9.000 mp și o parcare privată vor deservi complexul rezidenţial și hotelul.

Sus