Oferte locuri de munca top

Au reinceput lucrarile de pavare a trotuarelor in zona CUG

Constructorii s-au intors la treaba si in zona Combinatului de Utilaj Greu (CUG) din Iasi. In aceasta saptamana acolo, a demarat pavarea trotuarelor pe tronsonul Rond Vechi – Biserica Inaltarea Domnului, pe partea dreapta a strazii. Lucrarile continua astfel procedurile incepute anul trecut, potrivit reprezentantilor primariei Iasi.
Pe parcursul lui 2013, constructorii au asfaltat intregul traseu al soselei Nicolina din Podu Ros pana in CUG si au pregatit structura pentru montarea noilor linii de tramvai. Dupa ce la finalul anului au fost definitivate lucrarile de deviere a retelelor de comunicatii si electrice, acum s-a trecut la pavarea trotuarelor.
In totalitatea sa, proiectul european Axa Sud inseamna inlocuirea a 8 kilometri linie simpla de tramvai, reabilitarea retelei stradale pe o suprafata de 66.000 metri patrati, modernizarea trotuarelor pe 30.000 metri patrati si realizarea unei piste de biciclete cu o lungime de patru kilometri. Finalizarea intregului proiect este planificata in luna iulie 2015. Valoarea totala a proiectului este de 87,6 milioane lei, din care aproximativ 70 de milioane provin din fondurile europene nerambursabile.

Sus