Oferte locuri de munca top

Au demarat lucrarile la un nou parc logistic in Cluj

Lucrările de construcție la un nou parc logistic situat în apropiere de Cluj Napoca, în localitatea Florești au demarat, după cum a anunțat astăzi dezvoltatorul său, compania CTP.

CTPark Cluj II va avea o suprafață totală închiriabilă de 30.000 mp și va fi finalizată în trei etape, cu livrarea integrală programată pentru luna decembrie 2018. Acesta este cel de-al doilea parc logistic și industrial deținut de CTP în județul Cluj, după CTPark Cluj I.

Cele trei etape de realizare a noul parc logistic:

* Prima etapă se va încheia în august 2018 și va consta în construirea a aproximativ 8.000 mp, deja închiriați de unul dintre clienții strategici ai CTP;

* Cea de-a doua fază se va finaliza în octombrie 2018, când vor fi livrați circa 11.000 mp;

* Cea de-a treia și ultima etapă va lua sfârșit în decembrie 2018, când va fi finalizat un alt spațiu logistic cu suprafața de 11.000 mp.

“Partea de vest a țării, și județul Cluj în special, se dezvoltă rapid din punct de vedere economic. Cererea pentru spații industriale și logistice este la unul dintre cele mai ridicate niveluri pe care le-am văzut în ultimii ani”, a declarat Emanoil Dascălu, Director de Construcții al CTP România.

Spațiile din CTPark Cluj II vor fi utilizate pentru activități de depozitare și de producție.

În județul Cluj, CTP a finalizat dezvoltarea CTPark Cluj I, un parc logistic cu o suprafață totală închiriabilă de 33.500 m²p situat la 13 kilometri de centrul municipiului Cluj-Napoca, în apropierea aeroportului. Depozitul care a fost terminat în noiembrie 2017 este ocupat de unul dintre clienții strategici ai CTP, retailerul Profi.

 

Citiți și:

Inca un pas pentru demararea construirii unui mare ansamblu rezidential langa Bucuresti

Iluminat cu LED la trecerile de pietoni

Viitoare baza sportiva, in apropierea Bucurestiului

 

 

 Cititi revista ARENA Constructiilor nr 2/ aprilie 2018cop-1-mare

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

ac1-mare

 

Sus