Oferte locuri de munca top

Arhitectii si consultantii marilor investitori imobiliari pregatesc Codul Urbanismului

Ordinul Arhitecților din România implementează, alături de Deloitte Consultanță SRL (lider de asociere) și Reff și Asociații SCA, consultanți și avocați cunoscuți pentru reprezentarea unor investitori imobiliari străini, contractul de achiziție publică de servicii de expertiză pentru fundamentarea, elaborarea și consultarea publică a Codului Amenajării Teritoriului, Urbanismului și Construcțiilor.

Contractul are o valoare totală de peste 1,82 milioane lei (cu TVA inclus), are o durată de 14 luni iar rezultatul principal al acestuia va fi Codul amenajării teritoriului, urbanismului și construcțiilor.

Codul va reprezenta un instrument esențial pentru planificarea dezvoltării și realizarea investițiilor imobiliare în România și pentru asigurarea unei arhitecturi de calitate.

Reprezentanții OAR spun că, în prezent, se află în prima etapă a proiectului, respectiv elaborarea Raportului analiză diagnostic. În acest scop, a fost demarat procesul de consultare internă, cu scopul de a sprijini fundamentarea punctului de vedere al experților.

În cadrul asocierii, Ordinul Arhitecților din România contribuie la coordonarea activității experților care vor asigura realizarea serviciilor de expertiză prevăzute în cadrul contractului. Experții acoperă domenii precum: amenajarea teritoriului, urbanism, arhitectură, inginerie civilă, instalații, peisaj, geografie, monumente istorice, mediu, geodezie, căi ferate, drumuri și poduri.

Beneficiarul proiectului este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, proiectul fiind finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020.

 

 

Citiți și:

Proiectarea structurala: tarife actuale, probleme curente

Proiect cu cladiri de pana la 15 niveluri, aprobat in Sectorul 1

Spatii noi de depozitare, in apropierea Capitalei  

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/ sept 2019

Sus