Oferte locuri de munca top

Ansamblurile de case din zona Corbeanca se extind

Beneficiind de apropierea de București, comuna Corbeanca continuă să se dezvolte pe plan imobiliar, multe dintre ansamblurile rezidențiale existente urmând să fie extinse. Între 10 şi 25 de locuinţe sunt construite în cadrul fiecărei faze de dezvoltare a ansamblurilor.

Astfel, iată o trecere în revistă a câtorva dintre aceste ansambluri rezidenţiale ce se află în plină dezvoltare.

 

 

Aria Residences este în faza a treia de construire

 

Ansamblu rezidențial Aria Residences este situat pe strada Şcolii, în satul Ostratu, comuna Corbeanca și este dezvoltat de Green Imob Investiţii.

“Aria Residences va cuprinde la finalul lucrărilor un număr de peste 200 de vile duplex și individuale, toate pe parter + mansardă. Momentan sunt construite 40 de vile.

În prezent ansamblul este în faza a treia de construire, în care vor fi ridicate 24 de vile tip C cu suprafața utilă de 120 mp. Finalizarea acestei faze este preconizată în 2019 – 2020”, ne-a precizat Marinela Rădoi, project and financial manager la Green Imob Investiţii.

Vila de tip C are arhitectură inspirată şi integrată în mediul înconjurator, cu spaţii funcţionale şi bucutarie deschisă.

Locuințele duplex vor fi construite pe teren cu suprafața de 240 mp, iar cele individuale pe 500 mp.

In următoarea faza, cea de a patra, vor fi construite încă 18 locuințe. Lansarea proiectului va avea loc în primăvara anului 2017.

La parter este un living de 38 mp ce se continua cu o terasa exterioară, o bucătărie și o baie. In total la parter sunt 64 mp utili.

Etajul este format dintr-un dormitor matrimonial cu baie cu suprafața de 17,54 mp, două dormitoare de 14 mp, respectiv 12.96 mp, plus o baie.

Pretul pentru o locuință într-o vilă duplex variază între 110.000 euro și 115.000 euro, iar cele individuale ajung pana la 160.000 euro.

 

Omnis Residences va crește cu încă 30 de vile

 

Ansamblul Omnis Residences va crește cu încă 30 de locuinţe, după cum ne-a spus doamna Mioara Iofciulescu, director general al  New Real Estate Capital, companie care dezvoltă proiectul și care este parte a grupului elveţian New Real Estate Holding.

Până în prezent aici sunt 20 unități locative de tip duplex și individuale, iar pe viitor vor fi derulate încă trei faze de edificare, cu câte 10 locuințe / fază.

Vilele au parter și mansarda și o suprafață utilă cuprinsă între 140 mp și 250 mp.

La parterul locuințelor de tip duplex se găsesc livingul, o baie, o bucătărie, un vestibul și o terasă acoperită. Vila individuală are și spațiu de birou la parter.

Etajul este format din trei dormitoare și o baie. Locuința de tip duplex are dressing, iar cea individuală are balcon.

Fiecare vilă beneficiază de loc de parcare asigurat în curte.

Prețul de vânzare pornește de la 95.000 euro pentru locuința cu suprafața utilă de 140 mp pe un teren de 250 mp și ajunge până la 155.000 euro pentru 250 mp utili și un teren de 500 mp.

Ansamblul este situat în satul Tamași, pe strada Crinului, la ieșirea din Corbeanca spre Buftea.

 

Paladin Residence: prima fază cu 65 de case va fi finalizată anul acesta

 

Ansamblul Paladin Residence din Corbeanca va cuprinde la finalul lucrărilor peste 200 de case / vile individuale și duplex.

Dezvoltatorul Media City a plănuit ca anul acesta săa finalizeze prima fază de construcţie a ansamblului ce va cuprinde 65 de case.

Până acum au fost ridicate 40 de case, iar următoarele 25 vor fi finalizate până la sfârşitul anului 2017.

Vilele tip duplex au suprafaţa utilă de 120 mp şi sunt construite pe un teren de 250 mp.

Cele individuale au suprafaţa utilă cuprinsă între 120 mp şi 160 mp şi sunt construite pe terenuri de câte 500 mp.

Regimul de înălţime a construcţiilor este parter + etaj / etaj – mansardat.

La parter este un living, o baie de serviciu şi o bucătărie, plus holul cu acces spre scara interioară. Etajul / etajul – mansardat cuprinde trei dormitoare şi două băi.

Preţul unui imobil tip duplex este de 95.000 euro plus 5 % TVA, iar preţul pentru un imobil individual porneşte de la 120.000 euro.

Până să devină dezvoltator imobiliar, Media City a activat ca agenție imobiliară, în cei 20 de ani de activitate intemediind peste 1000 de tranzacții.

 

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016 (click aici)

Sus