Oferte locuri de munca top

Alte trei tronsoane din Comarnic – Braşov, în pregătire

pozaPână la sfârşitul lunii urmează să se scoată la licitaţie studiul de fezabilitate, inclusiv componenta de studii geotehnice pentru celelalte trei tronsoane din autostrada Comarnic – Braşov, aşa cum a fost împărţită această autostradă.

Aceasta potrivit celor spuse de Iulian Matache, noul ministru al Transporturilor.

Iulian Matache a depus, vineri, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestire în funcţia de ministru al Transporturilor.

Printre priorităţile noului ministru al Transporturilor se numără creşterea absorbţiei fondurilor europene, şi implementarea Master Planului

 „Prioritățile sunt continuarea investițiilor începute, implementarea Master Planului, care a fost aprobat săptămâna trecută odată cu semnarea Programului Operațional Infrastructură Mare. De asemenea, creșterea absorbției, pentru că, din păcate, știm cu toții, situația nu e foarte roz, absorbția este destul de scăzută. În momentul ăsta, una dintre prioritățile importante ale ministerului este creșterea absorbției. De asemenea, reducerea arieratelor la companiile care au activitate”, a spus Iulian Matache.

Sus