Oferte locuri de munca top

Aeroportul si drumurile – prioritati pentru Judetul Brasov in 2017

Autorităţile judeţului Brașov ar putea anul acesta aloca 10 milioane de euro pentru demararea lucrărilor la Aeroportul Ghimbav, după ce situaţia terenului a fost clarificată prin lege la sfârșitul anului trecut.

Săptămâna aceasta autorităţile judeţene au mai făcut un pas pentru reluarea lucrărilor publicând licitaţia pentru realizarea proiectului tehnic Cale de rulare Alfa, platforma de îmbarcare-debarcare și extinderea rețelelor de canalizare și drenaj aferente pistei de decolare-aterizare.

Proiectul include servicii privind Elaborarea Proiectului Tehnic, a Detaliilor de Execuţie, Certificatului de Urbanism, DTAC, DTOE, Documentaţii pentru obţinerea Acordurilor și Avizelor prevăzute în Certificatul de Urbanism, Caiete de sarcini și Asistenţă Tehnică din partea Proiectantului.

Valoarea estimată a serviciilor este de peste 856 de mii de lei plus TVA iar durata proiectării este de 75 de zile.

Ofertele de participare pot fi depuse până cel târziu pe 28 martie. Proiectul este finanţat din fonduri bugetare.

Printre priorităţile administraţiei judeţene în perioada următoare se mai numără accesarea de fonduri europene în valoare de 56 de milioane de euro pentru modernizarea unor drumuri județene, continuarea investițiilor în baza materială și în dotarea cu aparatură a spitalelor, prin alocări bugetare estimate la 8 milioane de euro. La acestea se adaugă continuarea demersurilor pentru construirea unui nou spital, precum și elaborarea unei strategii în domeniul turismului, care să integreze obiectivele de interes istoric, cultural și turistic din toate localitățile județului.

În privinţa proiectelor naţionale, președintele CJ Brașov Adrian-Ioan Veștea i-a solicitat ambasadorului german Cord Meier-Klodt în cadrul unei întâlniri să promoveze la nivel guvernamental necesitatea realizării tronsonului Brașov – Sibiu, alături de segmentul București – Brașov.

 

TopJobs –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus