Oferte locuri de munca top

Teren de 2,7 ha langa Pitesti, cumparat de un dezvoltator logistic

Dezvoltatorul Element Group a anunțat achiziția unui teren de 2,7 hectare, la intrarea în Pitești, în imediata vecinătate a autostrăzii A1.

”Poziționarea terenului în imediata vecinătate a autostrăzii A1, precum și lângă un hub comercial deja existent – Jupiter City, Metro și Arabesque Piteși ne-au determinat să adaugăm acest teren în portofoliul grupului, pentru o viitoare dezvoltare de proximitate logistică”, explică Ionuț Bordei, CEO, Element Group.

Element Group este un dezvoltator local, cu investiții active în segmentele de birouri, retail și logistică & industrial.

Ionuț Bordei este CEO-ul grupului și conduce activitatea de dezvoltare, supervizând procesul de achiziții de terenuri pentru toate diviziile grupului.

Fondat de Ionuț Dumitrescu, grupul este unul din acționarii diviziei de office a One United, sub brandul Element Development dezvoltă parcuri de retail, precum Bistrița Retail Park, iar sub brandul Element Industrial are în dezvoltare o serie de parcuri logistice în București și în orașe secundare și terțiare din România.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 2/aprilie 2021

 

 

Sus