Solplanet x AeroFix

Va fi lansata selectia pentru proiectantul Magurele Science Park

Dosarul pentru obținerea autorizației de parc științific pentru proiectul Magurele Science Park, din județul Ilfov, va fi depus de autoritățile locale săptămâna viitoare.

Tot săptămâna viitoare va fi lansată selecția pentru firma care va elabora proiectul tehnic. Acesta ar trebui să fie gata în primăvara anului viitor, urmând ca în toamna lui 2020 să fie semnat contractul de execuție și demarate lucrările de edificare a parcului, lucrări prevăzute să aibă o durată de trei ani.

Măgurele Science Park este membru afiliat al Asociației Parcurilor Științifice.

Acest complex de afaceri va cuprinde spații de birouri, spații de producție și de transfer tehnologic, un centru de excelență în sănătate, cu accent pe cancer și boli cardio-vasculare, un centru de conferințe și chiar și un muzeu al viitorului.

Politehnica București și Universitatea din București au devenit, astăzi, membre în Asociația Măgurele Science Park. Pe viitor, cele două universități vor putea lua parte la deciziile prinvind parcul științific de la Măgurele și se vor putea implica în mod concret în dezvoltarea proiectului.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus