Oferte locuri de munca top

Viitor cartier cu 400 de vile verzi

Un proiect rezidențial de anvergură va demara în zona de nord a orașului București. Complexul va cuprinde peste 400 de vile “verzi”. Investiție este estimată la aproximativ 100 milioane euro de către dezvoltatorul imobiliar Alesonor.

Alex Skouras, managing partner Alesonor, a declarat:  „Am ales să continuăm să investim într-un proiect reprezentativ – prima suburbia verde din România, tot zona Pipera – Tunari, zona cu cel mai mare potenţial de dezvoltare pe termen lung, din punct de vedere administrativ şi ca poziţionare.” 

Dezvoltat pe o suprafaţă de 31 de hectare, proiectul va avea o deschidere de circa 1 km la pădurea Băneasa. Masterplanul său prevede 85% teren fără construcții și cel mai mic coeficient de utilizare al terenului, fiind dominat de spaţii verzi şi clădiri joase. Prima suburbie verde din România va integra clădiri cu design modern și soluții tehnologice avansate.

Alesonor este o companie de dezvoltare imobiliară, fondată în România în anul 2003.

Are în componenţa echipei arhitecţi, ingineri, constructori, manageri de proiect, experţi financiari, analişti de piaţă, vânzări, marketing şi PR.

Alesonor a dezvoltat următoarele proiecte rezidenţiale în București: Clover Residence, Magnolia Residence, Ivy Office Residence, Almond Tree Residence, Amber Gardens.

 

Citiți și:

Oferte reevaluate pentru un contract castigat de Strabag

Nou magazin retail, pe un teren de peste 9 mii mp in Sectorul 1

Nou bloc cu 10 niveluri, in Sectorul 1

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

Sus