Oferte locuri de munca top

12 noi chiriași în centrul Flash Office Solutions

ros1x870În primele trei luni din 2015 a crescut de la 45% la 87% gradul de ocupare a centrelor de birouri la cheie Flash Office Solutions.

Cele două centre de birouri Flash Office Solutions sunt amplasate în clădirea de birouri Maria Rosetti Tower şi al doilea în clădirea de birouri Armand Călinescu 26, amândouă situate în zona ultracentrală a Bucureştiului.

Domeniile de activitate sunt variate, de la servicii de avocatură și contabilitate, la servicii de înaltă calificare IT.

În cele două centre Flash Office Solutions, noii clienți care au închiriat în 2015 au optat fie pentru puncte de lucru în sistem office-sharing până la birouri individuale cu suprafeţe de la 12,6 mp la 69 mp și capacități de la 1 la 15 angajați. În ceea ce privește vârsta celor care lucrează în centrele de birouri instant, majoritatea sunt tineri, de până în 35 ani.

Tot în 2015, compania Tellence, un important furnizor de servicii high-tech de outsourcing IT și o cifră anuală de afaceri de peste două milioane de euro și-a extins spațiul de birouri din Flash Office de la 275 mp, cât avea în 2014, la 390 mp.

Sus