Oferte locuri de munca top

Zona de vest este cea mai solicitata pentru noile proiecte imobiliare

Investitorii imobiliari cu renume in Romania cauta mai ales proiecte in provincie. Cea mai solicitata zona pare a fi cea de vest. Astfel, companii precum Tagor si Ared au inceput in 2014 proiecte imobiliare in Timisoara, Arad sau Oradea. In Oradea se afla unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale, cu peste 1000 de apartamente noi.

In Cluj cei de la Vicacity Residence au demarat construirea unui al doilea bloc al complexului, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorimobiliar.ro.

Restul oraselor mari din provincie sunt si ele in plina dezvoltare. Un alt actor important pe piata dezvoltatorilor imobiliari, Adama, a inceput inca de la sfarsitul anului 2013 constructia ultimei faze a proiectului imobiliar din Iasi, Copou Bellevue. In total, in vara anului 2014 vor fi livrate 169 de noi locuinte.
Dupa o scadere permanenta a pietei imobiliare in ultimii ani, 2013 a marcat pentru prima oara o crestere cu 6 % a preturilor la apartamentele si casele noi, conform indexului Eurobank Property Services.

Sus