Oferte locuri de munca top

West Gate inchiriaza inca 1.400 mp catre Accenture

2268.jpg Complexul de birouri West Gate, complex de birouri din nordul Bucurestiului, a inchiriat o suprafata suplimentara de 1.400 de mp catre societatea Accenture. Astfel sediul Accenture din West Gate va totaliza 6.300 de metri patrati de birouri.
Liviu Tudor director general al Genesis Development, dezvoltatorul complexului:
„Tendinta chiriasilor nostri de a se dezvolta a continuat si in acest an si, odata cu extinderea companiei Accenture, gradul de ocupare al West Gate a crescut la aproape 98%”, a declarat Liviu Tudor, presedintele Genesis Development. „West Gate s-a pozitionat de la inceput drept un parc de birouri care ofera chiriasilor posibilitatea de a se extinde, crescand in cei sapte ani de functionare de la 15.000 la 75.000 de metri patrati de birouri”, a mai adaugat omul de afaceri Liviu Tudor.
Compania de consultanta in management, solutii tehnologice si sevicii de externalizare a proceselor de afaceri Accenture si-a relocat activitatea in complexul de birouri West Gate in anul 2008 si a ocupat pana in prezent o suprafata de 4.900 de metri patrati. La nivel global, compania Accenture are peste 293.000 de angajati, fiind prezenta prin birouri proprii si operatiuni in peste 200 de orase din 56 de tari.
Alte extinderi importante realizate recent in complexul de birouri West Gate au fost: Ericsson (de la 12.000 la 16.000 de mp), Societe Generale (de la 2.500 la 5.000 de mp) si WNS, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de BPO (de la 1.500 la 4.000 de mp).
West Gate, amplasat in cartierul Militari, in imediata apropriere a statiei de metrou Preciziei, este compus din cinci cladiri de birouri, cu o suprafata totala inchiriabila de 75.000 de mp. Complexul de birouri este certificat conform sistemului BREEAM, cel mai important instrument de evaluare al cladirilor verzi.
Genesis Development a construit parcurile de birouri West Gate si Novo Park, care totalizeaza circa 150.000 de mp de spatii de birouri de clasa A. Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul campusului privat West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere si apartamente destinate inchirierii, in prezent ocupat in proportie de 100%.
Investitiile realizate de Genesis Development in Romania se ridica la 300 de milioane de euro.

Sus