Oferte locuri de munca top

Vor incepe lucrarile la reteaua de apa din Dej

A fost semnat cel de-al doilea contract de lucrări în infrastructura de apă ce va fi implementat de Compania de Apă Someș S.A în județul Cluj, în cadrul unui proiect european în valoare de 355,6 milioane de euro.

Noua investiție, ce va debuta în perioada imediat următoare, vizează extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apǎ şi canalizare din municipiul Dej, precum și a celor de alimentare cu apă potabilă din 12 localități componente ale comunelor Bobâlna și Recea Cristur.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a declarat: „Dincolo de beneficiile, evidente, ale acestor investiții în infrastructura de apă, la fel de important e și faptul că acestea vor fi realizate cu bani europeni.

Lucrările vor viza, astfel, reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă pe nu mai puțin de 29 de străzi din municipiul Dej, respectiv în localitățile Șomcutu-Mic, Bobâlna, Oșorhel, Vâlcelele, Recea Cristur, Pustuța, Căprioara, Elciu, Jurca, Escu, Osoi și Ciubanca, pe o lungime totală de 80 de km.

De asemenea, contractul mai prevede reabilitarea și extinderea sistemului de canalizare pe 68 de străzi din municipiul Dej, pe o lungime totală de 33,7 km. În total, în întreaga zonă acoperită de lucrări vor fi înființate 986 branșamente de apă, respectiv 831 de racorduri de canalizare.

Valoarea acestor investiții se ridică la 69.829.372 lei.

 

 

Citiți și:

Cantitatile mari de materiale de constructii, doar la comanda

Un mare proiect rezidential din Capitala va fi continuat

Licitatie anulata si reluata, pentru lucrari de peste 270 mil euro

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2020

Sus