Oferte locuri de munca top

Viitor ansamblu rezidential cu 955 de apartamente

Un mare ansamblu rezidențial, ce va avea la finalizare 955 de apartamente, a demarat în Timișoara. Lucrările de construcție au început în această vară și se vor întinde pe o perioadă de mai mulți ani fiind organizate în două etape. Dezvoltatorul Wallberg Properties a obținut deja autorizația de construcție pentru primul bloc, cu un regim de înălțime de 15 etaje.

Viitorul ansamblu va avea 8 clădiri cu regim de înălțime Parter + 15 Etaje, respectiv Parter + 10 Etaje.

Valoarea totală a proiectului va depăși 62 de milioane de euro, din care prima etapă va reprezenta 36 milioane de euro.

Proiectul va fi dezvoltat în nordul orașului, în zona Bucovinei și demarează cu construcția unei prime clădiri de 15 etaje, care va reprezenta o primă fază a etapei I de dezvoltare.

Clădirea va cuprinde 135 de apartamente, 114 parcări exterioare și 50 de parcări acoperite, dar și o suprafață de 542 mp destinată spațiilor comerciale și de birouri. Această clădire a fost concepută cu un mix de apartamente – 30 de apartamente tip studio, 75 de apartamente cu două camere, 30 de apartamente cu 3 camere și 4 spații comerciale. Mixul cuprinde 9 tipologii de apartamente.

Lucrările de construcție au început în această vară, iar livrarea este programată pentru vara anului 2020.

În perioada de lansare prețurile pornesc de la 1083 euro/mp, adică 47.119 euro +TVA pentru unitățile studio, 58.545 euro + TVA pentru apartamentele cu două camere, în timp ce unitățile cu trei camere vor avea un preț de pornire de 75.620 + TVA.

Wallberg Properties reunește un grup de companii de dezvoltare imobiliară coordonat de antreprenorul Valentin Morar, activ pe piețele locale din 2004. Portofoliul companiei include 6 proiecte în Arad, un proiect de vile din Cluj-Napoca, un proiect finalizat în anul 2012 în Brașov, dar și ansamblul Sunny Ville din Brașov cu prima etapă încheiată, iar a doua aflată în fază de construcție.

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.6/sept 2018

2 Comentarii

    • ARENA Constructiilor said:

      Nefiind un material publicitar nu putem sa va furnizam date de contact.

Sus