Oferte locuri de munca top

Viitoarea fabrica a Haier Group in Prahova, intre nevoia de investitii si teama de coronavirus

Investitorii chinezi de la Haier Group, care vor să construiască o fabrică de frigidere în Prahova, sunt văzuți și bine și rău de către localnici. Pe de o parte, unii se bucură că vor avea locuri de muncă, pe de altă parte, alții se tem ca investitorii chinezi să nu aducă și coronavirusul.

Viitoarea fabrică urmează să fie construită în parcul industrial din comuna Ariceştii Rahtivani, județul Prahova. Investiţia a fost estimată la aproximativ 50 de milioane de euro şi ar urma să ducă la crearea a peste 700 de locuri de muncă, potrivit primarului comunei Ariceştii Rahtivani, Alexandru Cristea.

Primarul a spus că „nu vor fi incidente de genul celor de la Ditrău”.

Fabrica ar urma să fie gata în maximum un an de la începerea lucrărilor. Proiectul este în etapa de obținere a avizelor în vederea eliberării autorizaţiei de construire.

Comuna Ariceștii Rahtivani are legătură directă cu municipiile Ploiești și Târgoviște, dar și cu unitățile economice din zona Florești-Băicoi și DN1.

Stirea despre fabrica pe care investitorii chinezi de la Haier Group vor sa o construiasca in Prahova a aparut pe 11 februarie a.c. pe www.arenaconstruct.ro Pentru detalii despre proiect clik aici  Peste 58 mii mp scd intr-o viitoare fabrica

 

 

 

Citiți și:

Pentru alegerea constructorului unui ansamblu rezidential in Bucuresti, dezvoltatorul face selectie de oferte

Noi norme pentru amenajarea teritoriului

Firme mari romanesti lupta pentru un contract de 28 mil euro

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus