Oferte locuri de munca top

VGP se extinde in Bucuresti cu un nou parc de afaceri

Un nou parc de afaceri urmează să fie dezvoltat în nordul Bucureștiului de către dezvoltatorul VGP România. Parcul va avea patru clădiri și va fi realizat pe un teren de aproximativ 250.000 mp.

În acest sens, VGP, un furnizor paneuropean de spații logistice și imobiliare semi-industriale, a anunță achiziția unui nou teren lângă București.

Viitorul parc va avea o suprafață totală de închiriere de aproximativ 120.000 mp, împărțită în patru clădiri. Edificarea primei clădiri, cu suprafață de 28.000 mp, este planificată să fie lansată în iunie 2021. Livrarea este așteptată pentru decembrie 2021.

Bucureștiul găzduiește aproape jumătate din stocul românesc de spațiu logistic modern de clasă A, estimat la aproximativ 5 milioane mp la sfârșitul anului 2020, fiind astfel piața primară pentru segmentul imobiliar industrial.

VGP România, filială a Grupului VGP, deține în prezent parcuri de afaceri în Timișoara și Sibiu, precum și parcuri în construcție la Brașov și în curând la Arad. În total, Grupul are un total de 77 de parcuri situate în douăsprezece țări europene.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2021

Sus