Oferte locuri de munca top

Venituri mai ales din vanzari imobiliare decat din lucrarile de constructii

Cu toate că obiectul său de activitate este ”construcții hidrotehnice”, totuși societatea Construcții Hidrotehnice SA Iași a făcut în primul semestru al anului trecut venituri mai ales din vânzarea terenului pe care îl deţinea pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Iași.

Față de peste 12,24 milioane lei ”alte venituri din exploatare” în primul semestru al anului trecut, în anul curent acestea s-au ridicat la puțin peste 220 mii lei, potrivit raportului pe primul semestru a.c.

Societatea Construcții Hidrotehnice SA Iași a realizat în semestrul I o cifră de afaceri de 807.136 lei, față de 222.012 lei, cât a fost înregistrat în perioada similară a anului trecut.

Urgent! Finantari de maxim 500.000 euro pentru utilaje constructii! 23-29 august depunere proiecte

Cresterea procentuală (363,55%) semnificativă a cifrei de afaceri s-a datorat în principal relansării lucrărilor de construcții la AHE Pașcani.

Veniturile totale înregistrate au fost de 3.463.385 lei, iar cheltuielile totale au fost de 3.390.074 lei, rezultand un profit brut de 73.311 lei și o rată a profitului brut raportat la cifra de afaceri de 9,08%.

Profitul net obținut în semestrul I 2022 a fost de 32.223 lei, iar rata profitului net raportat la cifra de afaceri a fost de 3,99%.

Societatea a desfăşurat în cursul semestrului I 2022 activităţile prevăzute în program, pe baza contractelor încheiate cu beneficiarii, şi anume:

* Lucrari de construcții hidrotehnice:

– regularizări de râuri;

– amenajări hidroenergetice;

* Activitate auxiliară și prestări servicii pentru terți:

– producţie industrială necesară lucrărilor de construcţii proprii, cât şi pentru terţi.

– prestări servicii în transporturi interne şi la terţi

– lucrări de reparații la maşini şi utilaje, atât pentru subunităţile societăţii, cât şi la terţi.

Noua zona industriala, pe mai mult de 3 hectare

Produsele noi avute in vedere pentru viitorul exercitiu sunt:

– protecția antierozională a taluzurilor, digurilor și malurilor cu sisteme de geocelule din material plastic umplute cu piatră spartă sau sol vegetal;

– bariere torenți cu plasă inelară;

– producție de elemente prefabricate din beton și beton armat;

– lucrări de construcții agrotehnice.

Societatea Construcții Hidrotehnice SA IAȘI are capacitatea de a executa orice fel de lucrări din sfera sa de activitate. Aceasta are în dotare staţii de betoane fixe, stații de betoane mobile, staţie de sortare produse de balastieră, instalație Kelly, utilaje (excavatoare, buldoexcavatoare, macarale, distribuitor de asfalt, foreze) şi mijloace de transport materiale şi produse de balastieră (autopompă de beton, autobetoniere, autocamioane, autoutilitare, autobasculante).

 

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus