Oferte locuri de munca top

Va putea demara contractul de construire a stadionului Gheorghe Hagi

După contestarea deciziei de desemnare a ofertei câștigătoare pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a lucrărilor de construire a stadionului Gheorghe Hagi din Constanța și decizia finală a Curții de Apel, acest contract va putea fi semnat.

Curtea de Apel a modificat decizia Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor atacată în sensul că a respins ca neîntemeiată contestația făcută de una dintre cele două asocieri ofertante, și anume SSAB-AG SA – Metag Inșaat Ticaret AS – Atelier Unbuilt SRL.

Decizia Curții de Apel este definitivă și astfel contractul va putea fi semnat de către Compania Națională de Investiții (CNI) SA cu asocierea desemnată inițial câștigătoare: Construcții Erbașu SA – Tracon SRL.

Viitorul stadion va avea 18.190 locuri în tribune și suprafața desfășurată de circa 63.860 mp.

Potrivit indicatorilor tehnico-economici, pe lângă construirea stadionului va mai fi realizat și un teren de antrenament pentru fotbal și atletism (pista cu 6 culoare) cu o tribună de capacitatea circa 1.000 locuri.

Valoarea totală estimată a acestui contract este de 330.989.232 lei fără TVA.

TOPUL CONSTRUCTORILOR Cei mai mari constructori profita de oportunitatile numeroaselor proiecte de investitii publice

Finanțarea se va realiza de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, din bugetul local al municipiului Constanța, precum și din alte surse de finanțare.

Durata contractului este compusă din: proiectare – 7 luni, execuția lucrărilor – 21 luni și perioada de garanție de bună execuție a lucrărilor – 60 luni.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus