Oferte locuri de munca top

Va incepe construirea noului mall din Pitesti

Lucrările de construire a noului mall din municipiul Pitești pot începe având în vedere că primăria a emis autorizațiile necesare. De asemenea, a fost autorizată și construirea  unui pasaj rutier și pietonal peste calea ferată, aferent mall-ului.

Noul mall va fi edificat în cartierul Tudor Vladimirescu, în apropierea gării centrale din Pitești.

Va avea regim de înălțime Parter + Mezanin +1Etaj parțial și peste 1800 de locuri de parcare, dintre care 888 la sol și 945 la etaj.

Lucrările vor debuta la data de 1 octombrie, după cum a anunțat primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea.

Valoarea investiției pentru realizarea proiectului Argeș Mall a fost estimată la 80 milioane de euro. Proiectul aparține investitorilor de la Prime Kapital.

Corpuri de cladire cu functiune comerciala, propuse in provincie

Potrivit acestora, suprafața comercială închiriabilă va fi de 55.000 mp. Proiectul ar urma să includă și un hipermarket desfășurat pe o suprafață de 10.000 de mp.

Pe lângă magazinele de modă, zona comercială va mai include și restaurante, un cinema multiplex cu 8 săli de vizionare, spații de joacă și cafenele.

Valoarea lucrărilor la pasajul rutier și pietonal ce ar urma să fie construit pe strada Tudor Vladimirescu 113 – 115C a fost estimată la 6 milioane de euro. Acesta este o soluție alternativă la trecerea căii ferate care separă acest cartier de restul orașului.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus