Oferte locuri de munca top

Va fi lansata licitatia pentru modernizarea a peste 43 km DJ

Proiectul tehnic și toată documentația necesară pentru modernizarea a peste 43 km de drum județean sunt deja întocmite.

Astfel că, în cel mai scurt timp, urmează să fie demarată licitația pentru desemnarea unui constructor.

Aceasta mai ales că au fost alocate fondurile necesare finanțării acestui proiect prin Programul guvernamental Anghel Saligny.

Pentru reabilitarea drumului DJ606A, Breasta – Obedin – Mihăița – Potmelțu – Coțofenii din Dos – Scăiești – Valea lui Pătru – Salcia – Argetoaia – Iordăchești – Piria – limita cu județul Mehedinți, Consiliul Județean Dolj a primit 140 de milioane de lei.

Proiecte de 45 mil euro pentru infrastructura de transport

Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj, a declarat:

„În cel mai scurt timp, vom demara licitația pentru desemnarea unui constructor.

Cele mai ample lucrări se vor efectua pe tronsonul 2 al drumului județean, între Scăiești și limita cu județul Mehedinți, pe o lungime de peste 25 de kilometri, acolo unde se vor realiza consolidări ale structurii drumului, se vor amenaja șanțuri și trotuare și se vor reabilita poduri și podețe.

Pe primul tronson, între Breasta și Scaiești, vom realiza lucrări de structură pentru a elimina efectele alunecărilor de teren.”

Aprobarea finanțării proiectelor solicitate de administrațiile locale din județul Dolj, prin PNI „Anghel Saligny”, reprezintă un capital de peste 303 milioane de euro ce vor fi investiți în proiecte de infrastructură rutieră și de utilități.

Sunt bani atrași atât de Consiliul Județean Dolj, cât și de 107 din cele 111 localități ale județului, a subliniat Cosmin Vasile.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 5/ iulie-august 2022

Sus