Oferte locuri de munca top

Ursus Breweries inchiriaza spatii logistice de 9.320 mp

2014.jpg Ursus Breweries devine din aceasta luna chirias al LOG CENTER Timisoara, una dintre cele mai importante proprietati logistice din tara ale IMMOFINANZ Group.
In baza unui acord care vizeaza urmatorii cinci ani, Ursus va inchiria spatii de depozitare cu o suprafata de 9.318 metri patrati, precum si o platforma exterioara de beton de 10.000 metri patrati in cadrul proprietatii din Timisoara.
Sorin Visoianu, Country Manager Office & Logistic pentru Romania si Bulgaria al IMMOFINANZ Group, a declarat:
„Suntem incantati sa uram bun venit companiei Ursus Breweries printre chiriasii nostri si sa cladim inca un parteneriat pe termen lung in Romania. Aceasta colaborare ilustreaza capacitatea noastra de a oferi clientilor solutii personalizate, adaptate nevoilor lor specifice, atat in sectorul de birouri, cat si in cel logistic.”
LOG CENTER Timisoara I include un teren de 43.000 metri patrati si o cladire industriala cu amprenta la sol de aproximativ 18.500 metri patrati si o suprafata inchiriabila bruta de 20.000 metri patrati. In a doua faza a proiectului, LOG CENTER Timisoara II va fi dezvoltat pe un teren de 70.000 de metri patrati, liber in acest moment. Reteaua LOG CENTER a IMMOFINANZ Group include 12 parcuri logistice de clasa A, cu o suprafata inchiriabila de 700.000 de metri patrati, special construite pentru chiriasii din Polonia, Rusia, Cehia, Slovacia, Ungaria si Romania.

Sus