Oferte locuri de munca top

Un retailer cumpara imobile de 1,3 milioane euro

O firmă de retail, controlată de investitori români, cumpără terenuri și construcții cu o valoare totală de 1.350.000 euro. Achizițiile fac parte din planul său de extindere a activității. În plus, compania vizează și deschiderea unor noi magazine in centrele urbane importante din țară.

Decizia de achiziție a imobilelor a fost aprobată și confirmată de acționarii societății MAM Bricolaj SA la adunarea generală de ieri. Societatea, controlată de familia Găvan, se ocupă de ”intermedieri în comerțul cu mobilă, articole de menaj și de fierărie”, confom codului CAEN.

Pregatiri pentru construirea unui nou supermarket

Mai exact, MAM Bricolaj cumpără teren în suprafata de 3.415 mp și construcții cu o suprafață la sol de 1.326 mp, situate la adresa Prelungirea Ghencea nr. 299-301, Sector 6, București.

Pentru anul 2021 planul de investiții al societății MAM Bricolaj SA mai include deschiderea unui nou magazin în zona Militari, achiziția unui camion pentru transport marfă prin sistem leasing, achiziția de utilaje pentru deschiderea celui de-al treilea magazin – mijloace fixe.

Administratorul unic al societății MAM Bricolaj este Cristian Găvan.

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2021

Sus