Oferte locuri de munca top

Un prim tronson de linie de tramvai a fost modernizat la Iasi

Primul troson din cadrul proiectului de modernizare a retelei de linii de tramvai din Iasi a fost finalizat. Segmentul Bd. N. Iorga (statia Bazar) – intersectia dintre Bd. Primaverii, Bd. Tesatura si Calea Chisinaului este gata si a fost racordat la tronsonul existent.
Proiectul cuprinde lucrari de reabilitare si modernizare a caii de rulare pe traseul: Bd. Nicolae Iorga (intre statia Bazar si Bd. Socola) – Bd. Primaverii (intre Bd. Socola si Bd. Tesatura) – Calea Chisinaului (intre Bd. Tesatura si Bd. Metalurgiei) – Bd. Metalurgiei (intre intersectia cu Calea Chisinaului si Str. V. Lupu) – Str. V. Lupu (intre Bd. Chimiei si str. Ciurchi).
Lungimea liniilor de tramvai ce vor fi rehabilitate potrivit proiectului este de 9,9673 km cale simpla, iar suprafata spatiilor verzi ce vor fi reabilitate este de 15.010 mp. De asemenea, vor fi reabilitate 10 peroane si vor fi instalate 10 statii.
Valoarea totala a proiectului este de 89,43 milioane lei, din care 87,64 milioane lei reprezinta asistenta financiara nerambursabila acordata prin Programul Operational Regional.
Lucrarile au fost demarate la finele lunii august, anul trecut.

Sus