Oferte locuri de munca top

Un nou parc de retail in vestul Bucurestiului

 Compania Bucur S.A. are în plan să finalizeze până în 2022 construcția proiectului Bucur Retail Park, situat pe Bd. Timișoara nr. 56 din București. Ansamblul ar urma să ocupe 28.000 de metri pătrați în trei faze de dezvoltare.

Proiectul presupune reconversia clădirilor depozitului existent pe amplasament, din spații logistice în spații de retail.

Prima fază, cuprinzând 4.200 de metri pătrați de spații comerciale, urmează să fie finalizată luna aceasta. Faza a doua a proiectului va fi dedicată segmentului agroalimentar, iar cea de a treia, celui rezidențial.

“Deschiderea Bucur Retail Park este o reușită majoră, un proiect la care atât noi, cât și colaboratorii noștri muncim de aproape doi ani. Suntem convinși că și următoarele două faze ale proiectului vor avea rezultate la fel de bune”, a declarat Ștefan Paraschiv, Director General al Bucur S.A.

Compania CBRE este consultantul imobiliar al proiectului. Firma de proiectare este ArhiPlus Design, iar constructorul este Petcu Construct.

Complexul Bucur Retail Park este dezvoltat de compania autohtonă Bucur S.A., înființată în 1946 și denumită anterior ICRA București (Întreprinderea de Comerț cu Ridicata pentru Produse Alimentare). Compania are o activitate diversificată, de la comercializarea de produse alimentare și nealimentare, la închirieri de spații comerciale și depozitare, precum și prestarea unui pachet complet de servicii logistice în aceste spații.

 

 

Citiți și:

Ample obiective de investitii in pregatire in estul tarii

Un nou proiect rezidential in zona Pantelimon

A fost autorizat un bloc cu 10 niveluri la malul marii

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

 

Sus