Solplanet x AeroFix

Un nou director in fruntea departamentului Industrial si Logistic al CBRE

Joerg Kreindl a fost numit in calitate de sef al departamentului Industrial si Logistic al CBRE din Regiunea Europei Centrala si de Est (ECE) pe fondul evolutiei impresionante a pietei industriale si logistice (I&L), al carui ritm de crestere este, de departe, cel mai semnificativ dintre toate clasele traditionale de active imobiliare, potrivit CBRE.

Joerg a coordonat zona de servicii pentru ocupantii industriali din biroul de la Varsovia in ultimii trei ani si a lucrat la transferul echipei CBRE la o platforma integrata. El se va concentra acum exclusiv pe extinderea si relocarea ocupantilor industriali pe scara larga in ECE.

Referitor la activitatea departamentului Industrial si Logistic al CBRE, Kreindl a precizat:
„Am observat o crestere semnificativa a activitatii in sectorul Industrial & Logistic in Europa Centrala si de Est in cursul anului 2013, in functie de care ne-am decis sa dublam personalul din divizia noastra industriala la 30 de consultanti care sa ofere clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate. Am fost implicati in unele dintre cele mai mari tranzactii din regiune, inclusiv cea mai mare tranzactie industriala realizata vreodata in Romania – 45.000 mp, inchiriati de Carrefour, 45.000 mp inchiriati de catre doi furnizori majori de automobile in Slovacia, peste 40.000 mp inchiriati de catre DHL in Polonia si un proiect personalizat de 20.000 mp pentru Steelcase in Republica Ceha. In total, departamentul Industrial al CBRE a negociat peste 400.000 mp de spatii industriale in numele clientilor sai din Europa Centrala si de Est.”

Sus