Oferte locuri de munca top

Un nou castigator pentru Lotul Pietroasele – Buzau din autostrada A7

A fost desemnat un nou câștigător pentru construirea Lotului 3 al Autostrăzii Ploiești-Buzău (Pietroasele – Buzău).

Decizia a fost luată de CNAIR după finalizarea procesului de reevaluare a ofertelor, în conformitate cu dispozițiile CNSC și ale Curții de Apel București.

Aceasta după ce în luna martie CNAIR desemnase câștigătoare asocierea Drum Asfalt – Ilgaz (Turcia) – OPR Asfalt – Trameco.

Dar decizia a fost contestată atât de Danlin XXL, cât și de constructori turci de la Nurol, precum și de cei de la Tekfen.

TOPUL DRUMARILOR

Acum Lotul 3 Pietroasele – Municipiul Buzău a fost atribuit asocierii de constructori turci Nurol Inşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi (lider de asociere) – Makyol Insaat Sanayi Turizm Ve Ticaret AS.

Lotul are o lungime de 13,9 km și trebuie finalizat în 20 de luni.

Pe acest lot urmează să fie construite două noduri rutiere, 7 poduri și pasaje, o parcare (stânga/dreapta) tip S3, un centru de înreținere și coordonare, un pasaj cu lungimea de 1,26 km, perdele forestiere (35.6247 ha) și 12 spații de încărcare a autoturismelor electrice.

Valoarea contractului este de 1,093 miliarde de lei fără TVA, finanțarea fiind prin PNRR.

Dacă nu vor exista contestații CNAIR va putea semna peste 10 zile contractul pentru execuția lucrărilor cu asocierea de constructori turci.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/ octombrie  2022

Sus