Oferte locuri de munca top

Un centru regional de competente este construit la Timisoara

Primaria Timisoara a incheiat la sfarsitul saptamanii trecute contractul de finantare pentru proiectul „Centru regional de competente si dezvoltare a furnizorilor in sectorul automotive”.
Valoarea estimata a lucrarilor se ridica la suma de 12,62 milioane lei (TVA inclus), din care care valoarea asistentei financiare nerambursabile solicitata este de 4,9 milioane lei fara TVA.
Investitia este finantata prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 1 „Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor – poli urbani de crestere”.
Proiectul prevede construirea unui Centru Regional de Competente si Dezvoltare a Furnizorilor din Sectorul Automotive – o infrastructura de afaceri care va sustine implementarea unui pachet de servicii si a unor programe de training in beneficiul intreprinderilor din sector.
Pana in acest moment, a 18-a luna de implementare, au fost atribuite un contract de furnizare echipamente de telefonie si 5 contracte de prestari servicii, dupa cum urmeaza: asistenta tehnica din partea dirigintelui de santier, servicii de audit extern, servicii pentru tiparirea unor materiale de promovare, servicii de realizare si instalare a unui panou temporar si a unei placi permanente pentru promovarea proiectului si servicii pentru organizare de evenimente.
Contractul de executie a fost incheiat in data de 29 iulie 2013 cu compania Constructim, iar lucrarile au fost demarate in luna septembrie a anului 2013. In prezent, constructia a fost trasata, au fost finalizate lucrarile de fundare, a fost realizata structura metalica a halelor, a fost montat acoperisul, au fost executate soclurile si zidaria. De asemenea, au fost finalizate lucrarile de imprejmuire si a fost amenajat drumul de acces din piatra sparta, au fost montate bordurile, au fost pavate trotuarele. A fost executat bazinul de retentie si au fost finalizate lucrarile de bransare electrica pentru organizarea de santier. Au fost demarate lucrari de amenajare platforma in interior si retele exterioare. In acest moment, lucrarile se deruleaza in conformitate cu graficul de executie, anexa la contractul de executie lucrari constructii si instalatii.

Sus