Oferte locuri de munca top

Un centru de afaceri pentru IMM-uri va fi construit in Sibiu

858.jpg Proiectul „Structura de sprijinire a afacerilor destinata IMM-urilor si microintreprinderilor Sibiu-Vest” a obtinut finantare prin Programul Operational Regional. Aceasta va fi a doua structura destinata dezvoltarii afacerilor ce se realizeaza cu fonduri nerambursabile Regio in municipiul Sibiu.
Contractul ce aloca sume nerambursabile in cuantum de aproape 70% din valoarea totala de peste 19,7 milioane lei, a fost semnat la inceputul acestei saptamani de catre directorul general al ADR Centru, domnul Simion Cretu si reprezentantii investitorului, SC Trans Montana SRL.
Prin proiect, se va construi un centru complex, format din doua corpuri de cladire si o curte complet amenajata, pe o suprafata de peste 15.500 mp de pe str. Barcelona, nr. 9, din Sibiu. Investitia este de tip „green-field”, deci se va porni de la un teren viran pe care vor fi construite o hala pentru productie si servicii, in corpul respectiv de cladire urmand a exista si spatii pentru birouri, in timp ce a doua cladire nou construita va fi destinata unor hale de depozitare si servicii. Suprafata utila nou creata a structurii de afaceri va fi de circa 5.700 mp. Investitorul va asigura utilitatile necesare pentru deservirea sit-ului si reteaua de drumuri din incinta.
La nivelul regiunii Centru mai sunt finantate alte sapte astfel de cereri in judetele Brasov, Covasna, Mures si, desigur, Sibiu. Valoarea totala a acestor 7 proiecte este de peste 55 milioane euro, suma nerambursabila solicitata prin aceste initiative fiind de peste 29 milioane euro.

Sus