Oferte locuri de munca top

Turn de 22 niveluri, pregatit pentru edificare

Un turn cu 22 de niveluri este în pregătire spre a fi edificat în provincie.

Acest proiect de dezvoltare imobiliară se regăsește printe cele avizate favorabil de către specialiștii Comisiei municipale de urbanism și amenajarea teritoriului (CMUAT) din cadrul Primăriei Municipiului Oradea.

Astfel, Central Business Consulting SRL a solicitat aviz arhitect-șef pentru PUZ construire ansamblu de locuințe colective, spații comerciale și servicii pe strada Cetății, nr. 18, din Oradea.

Această documentație a fost avizată cu aviz arhitect-șef, prin care s-a solicitat ca înainte de aprobarea în Consiliul Local să revină cu o altă volumetrie decât cea prezentată anterior, cu precizarea și detalierea etapelor în care se va realiza investiția.

Pentru propunerea prezentă s-a emis aviz favorabil regimul de înălțime maxim va fi de 2Subsoluri + Parter + 19Etaje.

Amplasamentul pe care se va desfășura această investiție este foarte valoros din punct de vedere urbanistic și arhitectural, în sensul că se constituie într-un cap de perspectivă necesar susținerii bulevardului.

Conceptul prezentat de echipa de arhitecți răspunde acestui deziderat în încercarea de a rezolva urbanistic, într-o primă etapă, mobilarea acestei parcele.

Teren de peste 18 ha, pregatit pentru edificarea unui ansamblu imobiliar

Documentația a beneficiat de un studiu de circulație, respectiv de studii de înscriere, iar soluțiile rezultate au fost implementate în cadrul proiectului.

S-a propus realizarea în două etape a investițiilor, conform solicitării CMUAT, a punctat Radu Fortiș, arhitectul-șef al orașului.

Ansamblu de locuințe pe strada Mihail Kogălniceanu

MDS Kogălniceanu Development SRL a solicitat aviz de oportunitate pentru construire imobil de locuințe colective cu spații comerciale la parter pe strada Mihail Kogălniceanu, nr. 44.

Parcela se află în zona de studiu PUZ CP, mai precis în unitatea funcțional morfologică operațională M4.

Se propune construirea unui ansamblu de locuințe colective compuse din două corpuri de clădire, un corp la frontul străzii în regim de înălțime Parter +2Etaje +Etaj Retras și un corp în frontul doi în regim de înălțime Parter +3Etaje + Etaj Retras.

Se propun 33 de apartamente și un spațiu comercial la parter cu suprafețe de 220 mp.

Soluția de specialitate agreată la nivelul avizului de oportunitate se referă la o clădire care se va dezvolta atât la frontul stradal, cât și în adâncime, pe latura dreaptă, dezvoltare care va închide calcanele existente la ora actuală.

Hală de depozitare materiale de construcții

Arabesque SRL a solicitat consultarea CMUAT în vederea amplasării unei hale de depozitare materiale de construcții pe strada Calea Sântandrei, nr. 25, în apropierea actualei incinte a societății.

Hala propusă va avea o suprafață de 4.375 mp și o înălțime de 10 mp.

Sus