Oferte locuri de munca top

Turcii incep lucrarile pe un tronson de 16 km din Centura Sud Bucuresti

A fost emisă autorizația de construire pentru un tronson de puțin peste 16 kilometri din Centura Sud București, etapa a treia obiectivului, Lotul 2: km 69+000 – km 85+300.

Lucrările vor avea loc în partea de sud a municipiului București, pe teritoriul județului Ilfov, respectiv unitățile administrativ teritoriale ale localităților Bragadiru, Măgurele, Jilava, Dărăști – Ilfov, 1 Decembrie, Vidra și Cornetu.

Decizia de expropriere a imobilelor situate pe amplasamentul de suplimentar al lucrărilor cuprinse între km 69+000 – km 85+300 a fost emisă în luna februarie a acestui an.

Cand va fi gata Drumul expres Craiova – Pitesti

Intervențiile autorizate cuprind:

* Lucrări de drum (terasamente)

* Lucrări de scurgerea apelor

* Lucrări de relocări / protejări rețele

* Restabiliri legături rutiere (drumuri agricole)

* Lucrări de protecția mediului.

Valoarea lucrărilor autorizate este de 102.450.537 lei fără TVA, reprezentând valoarea lucrărilor (construcții și instalații) înscrisă în devizul general.

Documentația tehnică pentru autorizarea executării lucrărilor de construire a fost elaborată de societatea Alsim Alarko Sanayi Tesisleri Ve Ticaret A.S București.

Durata de execuție a lucrărilor este de 24 luni, calculată de la data începerii efective a lucrărilor, ce va fi anunțată în prealabil.

Obiectivul de investiții face parte din rețeaua TEN-T.

 

Proiecte de peste 300 mil euro, pentru dezvoltarea unui judet

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/martie 2021

Sus