Oferte locuri de munca top

Trei proiecte rezidentiale si unul de birouri, in pregatire

Trei noi proiecte rezidențiale și un proiect de birouri urmează să fie demarate în București și în Otopeni. Valoarea totală a investițiilor în proiectele aflate în pregătire se ridică la aproximativ 30 de milioane de euro. Proiectele vor fi dezvoltate de Millstone Developments, companie controlată de antreprenorii Johan Rogiers și Horia Chioseaua.

În prezent, compania are în proces de autorizare o clădire de birouri în orașul Otopeni, lângă aeroport. Aceasta va dispune de o suprafață închiriabilă de circa 5.000 de metri pătrați, pe două etaje.

În ultimele trei luni, dezvoltatorii au achiziționat două terenuri situate în centrul Bucureștiului, pentru viitoare proiecte rezidențiale. Primul teren, cu o suprafață de peste 1.100 de metri pătrați, este poziționat în apropiere de Calea Victoriei și Parcul Nicolae Iorga. Cel de al doilea teren se află în Cartierul Armenesc și dispune de aproximativ 1.600 de metri pătrați. Pe cele două terenuri pot fi construite în total 70 de apartamente de lux. Achiziția unui al treilea teren, pe care ar putea fi construit un proiect cu 35 de apartamente, se află în etapa finală de negociere, a declarat Johan Rogiers.

Totodată, dezvoltatorii ai anunțat ieșirea din proiectul rezidențial Flanders Residences din Șoseaua Străulești, care va fi preluat de compania belgiană Koramic Real Estate.

 

 

Citiți și:

Viitor cartier de peste 100.000 mp sc in Bucuresti

In zona centrala a Capitalei va fi edificata o cladire de birouri

Ansamblu cu locuinte si spatii hoteliere, pe malul unui lac din Bucuresti

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus