Solplanet x AeroFix

Teren de vanzare pe DN1

Un teren cu o suprafata de peste 17.000 mp situat intre DN 1 si soseaua de centura se vinde cu aproape 8 milioane de euro.
Imobilul este situat in Bucuresti, sector 1, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, numar 125, la aproximativ 1 km de centrul comercial Baneasa Mall si cca. 4 km de aeroportul Henri Coanda. Terenul are o deschidere de 64 m la DN1, potrivit anuntului publicat de CITR pentru Alia Parking.
Proprietarul a obtinut pentru teren aprobarea unui PUZ prin care terenul are destinatie de birouri si locuinte, iar conform PUZ-ului se pot construi doua cladiri de birouri cu regim de inaltime 2 S+ parter si 6 etaje cu inaltimea maxima de 27 de m. Proprietatea poate fi imprejmuita cu un gard de cel mult 2 m inaltime.
Terenul nu poate fi folosit pentru: „activitati productive poluante, constructii provizorii de orice natura, depozitare en-gros, statii de intretinere auto cu capacitate de peste cinci masini, curatatorii chimice, orice lucrari de terasament care pot sa provoace scurgerea apelor pe parcelele vecine sau care impiedica evacuarea si colectarea apelor meteorice.”

Sus