Oferte locuri de munca top

Sudul Capitalei ofera cele mai ieftine locuinte din oras

Zona de sud a Bucurestiului este locul in care gasesti cele mai ieftine apartamente noi din oras. Fie ca vorbim despre cartiere precum Berceni sau Rahova, preturile locuintelor noi sunt sub cele mai mici din oras, potrivit portalului dezvoltatorimobiliar.ro.
Cele mai ieftine apartamente din sud promovate de portal in sudul Capitalei sunt cele din ansamblul rezidential Cartierul Verde. Pretul pe mp util porneste de la circa 655 de euro/mp util.
Si in vestul orasului se pot gasi preturi bune. In Militari Residence cele mai iefine locuinte se vand la pretul de 600 de euro/mp util.
In ultimii ani, zona de Est a Bucurestiului a cunoscut o expansiune continua. Dezvoltatorii imobiliari au inceput sa construiasca din ce in ce mai multe proiecte rezidentiale, astfel incat acum oferta de locuinte noi este mult mai variata fata de trecut.
Pe zona Titan cumparatorii de apartamente pot allege dintre modelele de locuinte din ansamblurile dezvoltate de catre Adama (Evocasa Armonia, Edenia Titan si Evocasa Optima), Amalia Rezident sau Titan Trapezului Residence (unde gasesti si cele mai mici preturi pentru apartamente, ce incep de la 740 euro/mp util).
In centrul Bucurestiului preturile apartamentelor pornesc de la aproximativ 1.200 de euro/mp. Ansambluri de luat in considerare sunt Shine Residence 2 (localizat pe Bulevardul Dacia), Antracit Residence sau Amfiteatrului Residence (ambele in zona Tineretului).
In nordul Bucurestiului cele mai accesibile case noi se afla in complexurile Good Morning Residence si Good Afternoon Residence.
Amplasate in zona Corbeanca-Balotesti, la doar cativa kilometri de iesirea din Bucuresti, locuintele din Good Residence au preturi de vanzare si de sub 800 de euro/mp util.

Sus