Oferte locuri de munca top

Strazile din Cluj vor fi modernizate de asocierea Diferit-Kiat

363.JPG Licitatia pentru modernizarea tramei stradale de acces la zona industriala a orasului Cluj-Napoca a fost adjudecata.
Procedura de atribuire s-a desfasurat pe doua loturi de drumuri.
Asocierea Diferit-Kiat a castigat contractul de lucrari cuprinse in lotul I, ofertand cel mai bun pret, 53,09 milioane lei fara TVA.
Pentru lotul I au fost depuse sapte oferte din care au fost respinse trei. Acestea din urma nu au indeplinit cerintele caietului de sarcini (nu au prezentat prin propunerea tehnica fisele tehnice completate – mobilier urban, stalpi de iluminat stradal, etc si calcul luminotehnic – cerinta obligatorie a caietului de sarcini). Companiile ale caror oferte au fost respinse sunt: asocierea SCC Napoca- Drumserv-Transferoviar Grup -Swietelsky Baugeselchaft, asocierea A.R.L.- Strabag, asocierea Imob Lux Construct -Impresa Ferrara SNC-Fincodrum.
Lotul II ce prevede modernizarea podurilor a fost atribuit companiei ARL. Valoarea ofertei sale s-a ridicat la suma de 6,27 milioane lei.
In ceea ce priveste lotul II, in cadrul procedurii au fost depuse sase oferte din care au fost respinse patru. Motivele neacceptarii ofertelor au fost: lipsa garantiei de participare in forma solicitata, propuneri tehnice incomplete sau nedepunerea in SEAP a documentelor de calificare. Astfel, au fost respinse ofertele companiei Dacia Faber, asocierii Proiect Consult- Concefa, asocierii Napoca -Drumserv- Transferoviar Grup- Swietelsky Baugeselchaft si a asocierii Nord Conforest SA – SC Prodial.

Sus