Oferte locuri de munca top

Statul scoate la vanzare proprietati de peste 5 mil. euro

Statul scoate la vanzare 28 de proprietati in valoare totala de aproximativ 5 milioane de euro si organizeaza a treia licitatie pentru o serie de 53 de proprietati in Bucuresti si in tara.
In seria proprietatilor ajunse la a treia licitatie se incadreaza Complexul Restaurant Dunarea, cu un pret de pornire de peste un milion de euro, doua proprietati ale Hotel Arad din Neptun-Olimp, cu un pret de plecare de 1,3 milioane de euro. Licitatiile pentru fiecare calup de proprietati vor avea loc in functie de zona geografica intre 30 mai si 6 iunie, se arata in anuntul Regiei Autonome a Administratiei Protocolului de Stat.
Printre proprietatile scoase la vanzare directa se numara un imobil pe strada Grigore Alexandrescu din Bucuresti evaluat la 1,7 milioane de euro si Vila Agigea din Eforie Nord evaluata la aproximativ 1 million de euro.
Vanzarea directa se incadreaza in procedura standard pentru proprietatile statului care au trecut si de a treia licitatie:
„In cazul in care cea de-a treia licitatie a avut loc fara ca vreun ofertant sa fi oferit cel putin pretul de pornire al licitatiei, imobilul va putea fi vandut prin negociere, pe baza unei oferte de cumparare care va putea fi mai mica cu 30% decat pretul stabilit conform art. 4, dar nu mai mica decat valoarea de inventar a imobilului.
In cazul in care, in termenul de doua zile lucratoare de la publicarea pe site-ul R.A.-A.P.P.S. a anuntului privind inregistrarea ofertei de cumparare a imobilului, conform alin. (5), se inregistreaza mai multe oferte, se va organiza o noua licitatie. Pretul de pornire al licitatiei va fi mai mic cu 30% fata de cel stabilit conform art. 4, dar nu mai mic decat valoarea de inventar a imobilului.” , potrivit OUG 15/2013.

Sus