Oferte locuri de munca top

Statia de epurare din Craiova Water Park nu are nevoie de acord de mediu

2438.JPG Proiectul pentru constructia statiei de epurare si tratare a apelor uzate din cadrul Craiova Water Park a primit aviz de incadrare „fara acord de mediu” din partea APM Craiova in ceea ce priveste impactul asupra mediului.
Motivele care au stat la baza deciziei sunt faptul ca statia ca urmeaza sa se ocupe de apele uzate din cadrul viitorului complex, nu este construita pe o arie protejata prin lege iar impactul sau este nesemnificativ, se arata in documentul APM Craiova.
Proiectul Craiova Water Park ar urma sa fie finalizat in luna august, la mai bine de 3 ani de la inceperea lucrarilor. Investitia in complexul de agrement este de peste 86 de milioane de lei.
In urma implementarii proiectului, in Parcul Tineretului din Craiova va fi construita o cladire pentru bazine acoperite si jocuri de apa cu o suprafata desfasurata de 6.019,4 m, numeroase bazine si locuri de relaxare printre care plaja cu nisip. O suprafata de peste 2.000 mp va fi amenajata pentru terenuri de sport: teren de fotbal pe plaja, tenis cu piciorul, volei pe plaja.
Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013 – Axa prioritara 5 – Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, Domeniu major de interventie 5.2 Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism.

Sus