Oferte locuri de munca top

Statia de apa din Targu Jiu nu va fi gata la timp

Pana in prezent lucrarile la statia de apa din Targu Jiu sunt finalizate in proportie de 65% dar constructorii sunt in intarziere fata de termenul original de finalizare din iunie 2014 insa finalizarea proiectului este asteptata pentru acest an.
Pentru proiectul care prevede reabilitarea sistemului de apa si a statie de tratare a apei din Targu Jiu lucrarile la sursa de la Susita Verde sunt aproape de finalizare – 98%, si 94% la sursa de la Runcu. Pe retelele de aductiune avem 100%, iar la sursele de adancime, adica forajele de la Iezureni, sunt 14 foraje care trebuie reabilitate; au fost montate in noua foraje toate echipamentele hidraulice, la 12 foraje sunt realizate cabinele forajelor respective, iar celelalte sunt in diverse stadii de executie. Deci, la Iezureni, stadiul lucrarilor este de aproximativ 75%, potrivit reprezentantilor Aparegio, citati de gds.ro.
Reabilitarea sistemului de apa din Targu Jiu este un proiect finantat prin fonduri europene in valoare de 18 milioane de lei.

Sus