Oferte locuri de munca top

Stadionul Nicolae Dobrin a fost aprobat

Un nou stadion nou, cu capacitatea de peste 15.000 de spectatori, a fost aprobat de către Guvern la propunerea Ministerului Dezvoltării..

Stadionul ”Nicolae Dobrin” va fi edificat pe strada Nicolae Dobrin, nr. 10, din municipiul Pitești.

Acesta va avea o capacitate de 15.200 de locuri pentru spectatori și 457 de locuri de parcare.

Prin acest proiect, se urmărește clasificarea ca stadion tip arenă sau stadion de capacitate mare și de categoria I – nivel internațional de competiție, conform prevederilor regulamentului Federației Române de Fotbal referitoare la criteriile de omologare, respectiv stadion de categoria 4, conform regulamentului „UEFA Stadium Infrastructure Regulations – Edition 2020”.

Regimul de înălțime va fi Subsol + Parter + 3 Etaje. Suprafața construită va fi de 22.300 mp, iar cea desfășurată de 68.800 mp. Aria desfășurată totală va fi de 71.100 mp (include terasa).

Valoarea totală a investiției a fost estimată la 494,81 milioane lei inclusiv TVA, care lucrările de construcții montaj se ridică la  peste 332,35 milioane lei.

Viitor hotel cu 130 camere, intr-o zona turistica

Investiția va cuprinde, pe lângă terenul de joc pentru fotbal, zone pentru spectatori, jucători, delegații oficiale și reprezentanții mass-media, o sală multifuncțională, un centru pentru copii și juniori, spații de antrenament pentru sporturi conexe (lupte, box, judo, karate) și o sală de forță. De asemenea, va beneficia de zone pentru activități comerciale, de alimentație publică și recreere, de spații urbane exterioare, precum și de un adăpost pentru protecție civilă.

Durata de proiectare și execuție este de 36 de luni.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus