Oferte locuri de munca top

Spitalul Judetean Suceava va beneficia de ample lucrari de reabilitare

A fost semnat contractul de finanțare din fonduri europene nerambursabile proiectului de reabilitare energetică a Spitalului Județean ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Valoarea proiectului este de peste 13 milioane de euro, respectiv 65,726 milioane de lei și este finanțat prin PNRR, Valul Renovării.

Suprafața totală care va fi renovată este de 25.500 mp.

Lucrările cuprinse în proiect sunt lucrări de reabilitare termică a anvelopei, schimbarea centralei termice pe gaz cu centrală termică pe gaz în cogenerare, schimbare boiler apă caldă de consum, montare termostate electronice în fiecare încăpere, instalare chiller climatizare și conectare la instalația de cogenerare pentru producere frig, schimbarea corpurilor de iluminat cu sisteme tip led, montarea de baterii cu fotocelulă în băi, montarea ventilatoarelor cu recuperare de căldură în încăperi, montare ventiloconvectoare, montare panouri fotovoltaice pentru iluminat, tuburi vidate presurizate pentru preparare apă caldă menajeră montate pe șarpantă, izolarea soclului clădirii, izolarea termică a conductelor de apă caldă din camera tehnică a centralei termice și schimbarea aparatelor de aer condiționat cu aparate noi.

O noua unitate comerciala va fi edificata de un retailer strain

Corp Oncologie și infrastructură rutieră noi pentru Spitalul Județean Suceava

CJ Suceava finanțează și construirea unui Spital de Oncologie, cu 83 de paturi. Proiectul are valoarea de peste 50 de milioane lei (10 milioane euro). Pentru acest proiect au demarat procedurile de începere a lucrărilor.

De asemenea, CJ Suceva a depus proiecte pentru:

* Întărirea capacităţii instituţionale pentru reducerea riscului de infecţii nosocomiale la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Creșterea siguranței pacienților Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Dotarea şi renovarea Cabinetului de planificare familială din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă “Sfântul Ioan cel Nou” și altele.

* „Acces rutier și pietonal prin pasaj subteran la Spitalul Județean de Urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava, municipiul Suceava”. Este vorba de un Pasaj subteran de 200 de metri, rutier și pietonal, între Spitalul Vechi și UPU.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus