Oferte locuri de munca top

Spatii comerciale de la 8 euro/mp in Bucuresti

674.JPG Spatiile comerciale din zonele centrale si ultracentrale ale Capitalei sunt cele mai cautate de catre potentialii chiriasi. Piata Unirii, Piata Victoriei sau Stefan Cel Mare sunt principalele puncte de interes.
Potrivit lui Cristian Gheorghe, consultant imobiliar al agentiei Private Broker, cele mai ieftine spatii comerciale din Bucuresti se inchiriaza la preturi de 8 euro/mp, in vreme ce pentru ofertele din zonele centrale preturile ajung si pana la 25 de euro/mp. Exceptie face zona Dorobanti, unde totul este mai scump: „In zona Dorobanti, avem exemplu de spatii care se inchiriaza si la preturi de 60 euro/mp, in centre comerciale precum Mario Plaza. Aici gasim multe cafenele de lux sau reprezentante ale marilor branduri”, a precizat Cristian Gheorghe.
Referitor specificul afacerilor ce se desfasoara in zona centrala Cristian Gheorghe a precizat:
„Zona centrala este cea mai cautata de catre cei care inchiriaza spatii comerciale in Bucuresti, in special pentru urmatoarele tipuri de afaceri: cafenea, restaurant, magazin sau diverse reprezentante (vinuri, articole sportive, articole vestimentare, cadouri etc…)”
Cereri considerabile sunt insa si pentru spatiile comerciale zonele Obor, Gara de Nord sau Militari.
Cele mai importante lucruri de care se tine cont la alegerea unui spatiu comercial sunt traficul pietonal din zona si suprafata vitrata disponibila: „Aceste doua aspecte dicteaza de obicei preturile pentru inchirierile de spatii comerciale. Cele mai multe cautari de spatii comerciale din oras sunt pentru saloane de infrumusetare, fast-fooduri si restaurante” a completat consultantul imobiliar Cristian Gheorghe.

Sus