Oferte locuri de munca top

Sibiu: lucrarile la retele, executate inainte de termen

Lucrarile de extindere si reabilitare a retelelor de apa si canalizare din Sibiu au fost executate inainte de termen.
Modernizarea si extinderea retelelor de apa a fost finalizata pe 37 de strazi din oras, iar lucrarile de modernizare si extindere a retelelor de canalizare se apropie de final. Pana in prezent, locuitorii de pe 39 de strazi beneficiaza de o retea noua si mai eficienta de canalizare.
Lucrul la reteaua de canalizare mai trebuie executate doar pe strazile Sacel si Moara de Scoarta, Aleea Fratii Buzesti si Bulevardul Coposu. Conform graficului de executie, lucrarile la acestea vor fi incheiate in luna iulie. In iulie va intra in lucru si strada Ion Creanga, ultima strada inclusa in contract.
Intregul proiect care se refera la extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare in judetele Sibiu si Brasov are o valoare totala de peste 420 de milioane de lei. Aceste fonduri au fost obtinute de operatorul Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Apa Sibiu din fonduri structurale, proiectul per total avand ca termen limita de finalizare luna decembrie 2014.
Lucrarile care privesc municipiul Sibiu si comuna Selimbar au fost cuprinse intr-un contract in cadrul acestui amplu proiect, avand o valoare de 48,74 milioane lei. Contractul prevede finalizarea lucrarilor pana la sfarsitul lunii noimbrie 2014.

Sus