Oferte locuri de munca top

Sibiu: Lucrarile la Gradina Zoologica continua

Lucrarile de modernizare a Gradinii Zoologice din Sibiu vor continua in acest an. 4,27 miloane lei va fi bugetul proiectului pentru anul 2014.
Executia noului adapost si tarc pentru maimute demarate in 2013 vor continua si in 2014, pentru acest an fiind alocata suma de 1 milion de lei. Noul tarc va presupune construirea unei cladiri cu amenajarile si dotarile caracteristice si amenajarea tarcului exterior, intreaga suprafata a acestui amplasament masurand 420 de metri patrati, urmand sa cazeze noi specii de maimute.
Cea mai mare investitie planificata in 2014 in Gradina Zoologica este proiectarea si executia unui gard care imprejmuieste intreg perimetrul Gradinii. Lungimea acestuia este de aproximativ 2.300 de metri liniari, iar inaltimea de 4 metri. Gardul va fi prevazut si cu un sistem de fire emitatoare de impulsuri electrice, aceste fire urmand sa fie amplasate la o inaltime de . Suma alocata pentru aceasta investitie este de 1,63 milioane lei.
Alti 896.000 de lei sunt alocati pentru proiectarea si executia unui nou amplasament pentru ierbivore alcatuit din 5 adaposturi si tarcurile aferente. In prezent Gradina Zoologica Sibiu are 25 de exemplare de animale ierbivore din zece specii, noile adaposturi urmand sa permita achizitia de noi astfel de exemplare.
Si adapostul pasarilor de balta va fi modernizat anul acesta, suma alocata fiind de 381.000 de lei. Suma va acoperi costurile proiectarii si executiei adapostului pentru acestea si a gardului care inconjoara amplasamentul.

Sus