Oferte locuri de munca top

Showroom auto de 1 milion de euro scos la licitatie

Un showroom auto din Oradea apartinand Clasmotor SRL impreuna cu stocul de piese sunt scoase la licitatie pentru 1,1 milioane de euro.
Constructia (service si showroom auto) se afla pe un teren cu o suprafata totala de 7.118 mp. Proprietatea imobiliara include toate constructiile si amenajarile de la suprafata si din subteran. Suprafata construita ocupa 2.140 mp, potrivit lichidatorului Casa de Insolventa Transilvania.
Utilajele de ceea mai mare valoare sunt echipamente electronice de diagnoza (tester analogic Subaru, echipament diagnosticare, stand computerizat test frana, echipament masurare componente geometrie roti), precum si utilaje din domeniul reparatiilor auto (elevator electrohidraulic, sistem redresat caroserii, compresor aer cu surub, cabina de vopsit cu accesorii, mix-box).
Licitatia va avea loc pe 29 aprilie la sediul sediul lichidatorului judiciar din Oradea. In cazul neadjudecarii Activelor I ,II la prima licitatie se vor organiza noi licitatii in data de 14 mai 2014, respectiv 28 mai 2014.

Sus