Oferte locuri de munca top

Sectorul 2 va atribui lucrari de constructii de peste 950 mil euro

Sectorul 2 urmează să atribuie contracte pentru lucrări de construcții cu o valoare estimată totală de peste 950 milioane de euro.

Sunt două mari acorduri-cadru, dintre care cel mai recent a fost lansat în licitație la finele săptămânii trecute având valoarea de peste 2,35 miliarde de lei, fără TVA.

În această toamnă a mai fost lansată o procedură de achiziție publică cu o valoare estimată maximă de peste 2,37 miliarde lei.

Finanțarea acestor contracte va fi făcută din fonduri bugetare, după cum a precizat autoritatea contractantă.

Reabilitarea blocurilor din Sectorul 2

Acest acord-cadru prevede executarea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de locuințe din Sectorul 2 al Municipiului București și are patru loturi. Durata acordului este de patru ani.

Urmează să fie reabilitate 599 de blocuri, pentru care asociațiile de proprietari au primit aprobarea de înscriere în Programul multianual privind creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe de pe raza S2.

Totodată, autoritatea contractantă a lansat apelul pentru un nou program de reabilitare (programul V), urmând ca până la sfârșitul anului să mai lanseze un apel.

Valoarea totală estimată a acestui acord cadru este de 2.352.000.000 lei fără TVA.

Acordul-cadru este împărțit în patru loturi:

* Lot 1: Zonele vizate sunt Nord – județul Ilfov,Vest – Sectorul 1, Sud – Șoseaua Ștefan cel Mare, Est –Șoseaua Colentina până la intersecția cu Șoseaua Ștefan cel Mare.

Valoarea estimată a contractului este de 616 milioane lei fără TVA.

TOPUL CONSTRUCTORILOR Cei mai mari constructori profita de oportunitatile numeroaselor proiecte de investitii publice

* Lot 2: Zonele vizate sunt Nord – județul Ilfov, Vest – Șoseaua Colentina intrersecție cu Ziduri Moși, Sud – Șoseaua Pantelimon continuare cu strada Ziduri Moși până la intersecția cu Șoseaua Colentina, Est – Județul Ilfov.

Valoarea estimată a contractului este de 663 milioane lei fără TVA.

* Lot 3: Zonele vizate sunt Nord – Șoseaua Pantelimon continuare cu strada Ziduri Moși până la intersecția cu Șoseaua Colentina, Vest – Șoseaua Colentina între intersecția cu Ziduri Moși și Obor continuare cu Șoeaua Mihai Bravu, Sud–Sectorul 3, Est – județul Ilfov.

Valoarea estimată a contractului este de 713 milioane lei fără TVA.

* Lot 4: Zonele vizate sunt Nord – Șoseaua Ștefan cel Mare până la pasajul Obor, Vest – Sectorul 1, Sud – Sectorul 3, Est – pasaj Obor continuare cu Șoeaua Mihai Bravu.

Valoarea estimată a contractului este de 360 milioane lei fără TVA.

Execuția de lucrări de clădiri noi, dar și lucrări de demolare, extindere, consolidare, modernizare, creștere a eficienței energetice a clădirilor

Este vorba de clădirile aflate în administrarea Direcției Generale pentru Administrarea Patrimoniului Imobiliar Sector 2 (D.G.A.P.I.).

Acest acord cadru a fost lansat în licitație la jumătatea lunii septembrie, iar în prezent procedura este suspendată.

Valoarea totală estimată a acordului cadru este cuprinsă între 132,31 milioane lei și 2.375,6 milioane lei, fără TVA.

Acord cadru de peste 1,4 miliarde euro

Cu toate că au valori foarte mari, acordurile cadru pentru lucrări de construcții în Sectorul 2 nu sunt cele mai mari lansate în licitație de un sector al Bucureștiului.

Astfel, Sectorul 6 a demarat procedura de atribuire a unui Acord- cadru – Regenerare, modernizare (reabilitare) și mentenanță zone urbane, cu o valoare estimată de peste 1,4 miliarde de euro (6.985.769.689 lei fără TVA).

Evaluarea celor patru oferte depuse pentru acest acord-cadru, care nu este împărțit în loturi, se va face până pe 24 ianuarie anul viitor.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

 

Sus