Oferte locuri de munca top

Scorseze a inchiriat o cladire de birouri in nordul capitalei

1448.jpg Compania Scorseze Ambulanta Privata, parte a grupului Scorseze Security International, a inchiriat 1.600 mp intr-o cladire de birouri situata pe strada Ghica Tei din Bucuresti. Tranzactia a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara Esop.

Spatiul respectiv, inchiriat pe o perioada de 10 ani, va gazdui o noua clinica medicala, ce va cuprinde cabinete de consultatii de medicina de familie si mai multe specialitati, spitalizare de zi, tratamente de paleatie si sustinere, chimioterapie.

„Cererea venita din partea Scorseze Ambulanta Privata a fost generata de o extindere a afacerii, ceea ce confirma inca o data tendinta de crestere a increderii managerilor in potentialul sectorului medical privat”, precizeaza Alexandru Petrescu, managing partner al ESOP Consulting l CORFAC International.

Cladirea inchiriata de Scorseze este noua si prezinta cinci niveluri, respectiv subsol, parter, doua etaje si al treilea etaj retras. Constructia este inchisa de o cortina de sticla, dispune de sistem de climatizare si centrala termica, iar camerele au o inaltime de trei metri.

Sus