Oferte locuri de munca top

S Group cauta noi oportunitati dupa finalizarea cladirii Green Gate

1601.jpg Dezvoltatorul ceh S Group a livrat cladirea de birouri Green Gate, situata pe Bd. Tudor Vladimirescu din Capitala. Proiectul, cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 31.000 mp, a presupus o investitie totala de circa 57,5 milioane de euro.
Odata finalizat proiectul Green Gate, dezvoltatorul intentioneaza sa inceapa un nou proiect imobiliar in Capitala, fie de birouri, fie mixt, de birouri si spatii de retail. Acesta se va zitua cel mai probabil in zona de vest sau in centrul Bucurestiului. O decizie in privinta proiectului ar putea fi luata la toamna, a declarat Vladimira Novakova, director general Green Gate Development, subsidiara locala a grupului ceh.
Intre timp, dezvoltatorul va continua procedurile pentru inchirierea spatiilor ramase libere in Green Gate. Cladirea, are in prezent un grad de ocupare de 60%, cel mai important chirias fiind compania de IT Teamnet , care ocupa 4 etaje din cladirea cu 11 etaje, respectiv in jur de 10.000 mp. De altfel, proiectul va gazdui si noul sediu al dezvoltatorului in Romania. Reprezentantii S Group spera ca in decurs de cel mult un an, intreaga cladire sa fie ocupata.
Chiria mediea se situeaza in jurul valorii de 15,5 euro pe mp pe an, potrivit doameni Novakova.
Green Gate este un imobil de birouri clasa A, construit pentru a intruni performantele unei cladiri „verzi”, proiectul urmand sa fie certificat in sistem BREEAM.
Cladirea a fost construita in 19 luni de antreprenorul general Bog”Art.

Sus