Oferte locuri de munca top

Revine apetitul investitorilor pentru proiectele rezidentiale

1646.jpg Patru apartamente din proiectul rezidential One Floreasca Lake, dezvoltat de compania One United Properties, au fost vandute pentru 1,36 milioane euro (inclusiv TVA), de catre Crosspoint Real Estate. Apartamentele sunt amplasate in singurul imobil aflat inca in stadiu de constructie din cadrul proiectului One Floreasca Lake, ce urmeaza a fi finalizat la jumatatea anului 2015.
One United Properties dezvolta si proiectul Madrigalului Residence, un complex exclusivist de doar 14 unitati, cu vederi panoramice la lacul Baneasa, intr-o zona linistita si verde, care va fi finalizat in luna august 2014 (8 din cele 14 apartamente sunt deja precontractate).
Amplasat pe malul lacului Floreasca (strada Zagazului), proiectul rezidential One Floreasca Lake are o suprafata de 15.000 de metri patrati construiti si totalizeaza 66 de apartamente, dispuse in trei blocuri cu patru etaje. Primele doua imobile, cu 42 de apartamente, au fost vandute pana la finalizarea acestora in 2013, iar cel de-al treilea bloc, cu 24 de apartamente, va fi livrat in prima jumatate a anului viitor (18 dintre cele 24 de apartamente sunt deja precontractate).
„Aceasta tranzactie, dar si celelalte informatii de piata la care suntem expusi, ne determina sa estimam ca proiectele incep sa recastige increderea. Este un semnal pozitiv pentru piata si credem ca in perioada urmatoare vom asista la anuntarea unui numar de proiecte rezidentiale noi”, declara Mihai Dumitrescu, managing partner, Crosspoint Real Estate

Sus