Oferte locuri de munca top

Retelele apa-canal pentru viitorul Parc Industrial Beius, mai aproape de realizare

Pentru realizarea rețelelor de apa – canal pentru Parcul Industrial Beiuș au fost aprobați indicatorii tehnico-economici într-o ședință a CJ Bihor. Valoarea totală estimată a proiectului este de aproape 5,5 milioane lei, inclusiv TVA.

„Parcul de Specializare Inteligentă” se înființează în extravilanul municipiului Beiuș, unde nu există rețele de alimentare cu apă și de canalizare menajeră.

Noile conducte vor fi integrate în infrastructura existentă și corelate cu investițiile viitoare.

Parcul Industrial Beiuș va fi amplasat în partea de vest a municipiului, pe partea stângă a drumului european E79, la intrarea dinspre Oradea, pe o suprafață de teren de 175.183 mp.

Alte noi parcuri industriale vor fi înființate în Bihor

În data de 3 ianuarie a.c. a fost lansată procedura de licitație pentru realizarea lucrărilor de infrastructură de suport pentru Parcurile Industriale Aleșd, Beiuș și Ștei.

Valoarea totală estimată a investiției este de 69.288.813 lei, fără TVA (Aleșd: 17.522.060 lei; Beiuș: 30.273.922 lei; Ștei: 21.492.831 lei).

Termenul pentru depunerea ofertelor este 1 martie 2023, ora 15:00.

Peste 3 mii mp de spatii de depozitare noi, in provincie

De asemenea, în această perioadă se pregătește și documentația pentru lansarea licitației la parcul din Marghita.

Finanțarea va fi asigurată prin fonduri europene, prin Programul Operațional Regional 2021 – 2027. Contribuția Consiliului Județean Bihor va fi de 60% din valoarea totală a proiectului.

Scopul dezvoltării acestor parcuri industriale este acela de a crea noi locuri de muncă la distanțe de 50-70 de kilometri de Municipiul Oradea și de a încuraja investițiile în diverse domenii.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie  2022

Sus